Studenterkørsel: 12 regler, der laver den til et ølspil!

Bedømmelse
5/5 - (1 stemmer)

Studenterkørsel er en fast tradition for studenterne, og der foregår på hver tur, en masse øl-drikkeri. Så hvorfor ikke lave et ølspil ud af turen!

Vi præsenterer hermed de officielle Studenterkørsel regler for ølspillet der kan spilles under jeres studenterkørsel – både ude på de forskellige stop, men også i jeres studentervogne!

Under studenterkørslen bliver der i forvejen drukket en del, så hovedtanken bag disse regler er at skabe sociale stunder og sjove udfordringer, der kan bringe studenterne tættere sammen og skabe minder for livet. Med disse regler kan I gøre jeres studenterkørsel endnu mere mindeværdig og festlig. Så lad os dykke ned i reglerne og se, hvordan I kan lave jeres studenterkørsel til et kørende ølspil!

Lad os starte ølspillet på jeres studenterkørsel!

Spillet starter først når I har besøgt det første hus på turen, og varer til I er færdige med jeres studenterkørsel. Dog er der en lille ting, som I kan forberede på vej dertil: Find et kampråb for klassen.

Måske har I allerede fundet på et, på en studie- eller rustur, hvis I har det, kan I jo lige læse reglerne her igennem, så alle kender dem, når spillet starter (I kan også læse reglerne selvom I ikke har et kampråb – det tager ikke så lang tid).

Når I er kommet op bag i studentervognen igen, starter spillet, og reglerne er som følger:

Gul Bil - Slå eller prik en af dine studiekammerater der skal drikke en tår. Har du givet en tår videre, kan du ikke få en, før næste gule bil. Dette er til for at alle ikke skal drikke, hver gang der kommer en gul bil. Kan benyttes med 3x34 og bobler.
En gang hver time skal der ske en fællesskål.
Hver gang man ser en anden studentervogn skal hele klassen råbe kampråbet.
Hver igangværende øl skal bundes når I kommer til et nyt sted der skal besøges.
Hvis man smider noget ud fra vognen skal man bunde en øl og kaldes Miljøsvinet, resten af dagen.I tilfælde af flere Miljøsvin, tilføjes #1, #2, #3 osv.
Tabes en studenterhue ud af vognen, skal ham eller hende hvis hue det er, bunde en hel øl. Chaufføren af vognen får lov at have den pågældende hue på frem til næste stop.
Hvis en person vælter ned af trappen/stigen på vognen, tager alle andre en medlidenhedstår (Denne person har tilsyneladende drukket mest og de andre er bagud..).
Den sidste person der kommer ud af lastbilen drikker.
Den sidste person der kommer op i lastbilen igen, drikker.
Hvis man falder i søvn, skal man vækkes og tvinges til at tage en ølbong (Eller på anden måde indtage en hel øl, hurtigt).
Mellem sted 5 og 6 skal du drikke dit gennemsnit, i antal tåre. Altså, har du et snit på 9, drikker du 9 tåre. Der rundes op, i den her, så har du et snit på 5.1 skal du drikke 6 tåre.
Når I når endestationen (sidste sted der skal besøges) skal I alle drikke, i en fællesskål, det antal tåre der matcher det antal personer der droppet ud af jeres klasse i løbet af årene. Hvis 3 personer er droppet ud af klassen, i alt, drikker alle 3 tåre.
Studenterkørsel - lav den til et ølspil!

Hold styr på øl-indtaget, med streger på armen

Husk at sætte streger på armen hver gang i har drukket en øl. På denne måde har i et meget bedre overblik over hvor mange øl i har drukket, så i ved om i har ret til en ølkapsel som kvast. Hvis i drikker hurtigt kan det give ret til et hus eller en firkant i svedbåndet. Alle disse hueregler kan i læse mere om i vores egen artikel, eller på studenterhueregler.dk.

Fortæl os om jeres egne regler

Hvis I før, efter eller undervejs finder på nye regler eller har nogle spændende idéer til at forbedre jeres studenterkørsel ølspil, er I mere end velkomne til at skrive dem til os. Vi sætter pris på jeres input og vil gerne opdatere vores regler med jeres kreative bidrag.

Til sidst skal der naturligvis lyde et stort tillykke til alle jer studenter! Vi håber, I får en fantastisk studenterkørsel fyldt med sjov, fest og uforglemmelige øjeblikke. Nyd turen og skab minder for livet sammen med jeres venner og klassekammerater.

Spørgsmål om studenterkørsel

  • Studenterkørsel er en tradtionel begivenhed i Danmark, hvor studenter fejrer, at de har afsluttet deres gymnasieuddannelse. Det er en dag, hvor studenterne ifører sig de karakteristiske hvide studenterhuer og kører rundt i åbne lastbiler gennem byen.

    Under studenterkørsel samles studenterne ofte med deres klassekammerater og venner og kører rundt i byen mens de synger og fester. Turen i lastbilen, også kendt som studentervognen, kan vare flere timer, og ruten går typisk forbi skolen, gennem byens gader og forbi populære seværdigheder.

    Studenterkørsel er en festlig begivenhed, hvor man fejrer de to eller tre års hårdt arbejde og succes i gymnasiet. Der er ofte musik, dans og jubel i lastbilen, og studenterne er klædt i festligt tøj og flag. Det er også en mulighed for at sige farvel til skolen og klassekammeraterne, inden man begiver sig ud på nye eventyr.

    Selvom studenterkørsel er en festlig begivenhed, er det vigtigt at huske på sikkerheden. Studenterne skal respektere trafikreglerne og sørge for at opføre sig ansvarligt under kørslen. Skolerne og politiet samarbejder for at sikre, at studenterkørslen foregår på en tryg og ansvarlig måde, så alle kan deltage i festlighederne på en sikker måde.

  • Reglerne for studenterkørsel er vigtige at være opmærksom på, når man skal arrangere denne særlige begivenhed for studenter.

    Det er vigtigt at understrege, at studenterkørsel er en festlig begivenhed, men det betyder ikke, at der ikke er nogle regler, der skal overholdes.

    Først og fremmest er det obligatorisk at have en køreseddel, som skal afleveres til politiet senest fem dage før arrangementet. Denne køreseddel skal indeholde information om ruten, afgangstider og hvilke køretøjer der deltager.

    Derudover skal der være en voksen chauffør tilstede i hvert køretøj, der transporterer eleverne. Denne chauffør skal være mindst 30 år og have haft kørekort i mindst 3 år. Chaufføren må ikke have alkohol i blodet under kørslen.

    Det er også vigtigt at huske på, at der er regler for støj og adfærd under studenterkørslen. Der må ikke affyres fyrværkeri eller laves høje lyde, der kan være til gene for omgivelserne. Derudover skal alle køretøjer være forsikrede, og der skal være sikkerhedssele til rådighed for alle passagerer.

    Disse regler er vigtige for at sikre, at studenterkørslen foregår på en sikker og ansvarlig måde. Det er vigtigt at være opmærksom på og respektere disse regler for at undgå eventuelle problemer eller ulykker under arrangementet.